Chalmers Teknologkonsulter Alumner

Arbetet på Chalmers Teknologkonsulter har gett våra alumner många värdefulla erfarenheter och förberedelser för fortsatt framgångsrika karriärer både i Sverige och utomlands.

Alumner

Arbetet på Chalmers Teknologkonsulter har gett våra alumner många värdefulla erfarenheter och förberedelser för fortsatt framgångsrika karriärer både i Sverige och utomlands.

Chalmers Teknologkonsulter, Göteborg

Anders Claeson-Spetz

VD, RapidImages
Göteborg

 

Jag var med och grundade CTK och hann vara VD i cirka två månader innan jag reste till Kina för mitt Ex-jobb. Därefter satt jag med i styrelsen i 3-4 år. Jag har tagit med mig framförallt två saker från min tid från CTK. Säljprocessen och att göra affärer på riktigt har varit väldigt betydelsefullt för mig. Jag kan fortfarande dra paralleller från vad jag lärde mig på CTK till mitt nuvarande arbete. Det andra är nätverket man skapar sig under tiden. Där finns massor av drivna personer som kommer att göra en massa bra i framtiden och det är viktigt att vårda sitt kontaktnät. Att få arbeta med folk från flera sektioner är värdefullt och kontakterna på CTK gav mig mitt första jobb på Accenture.

Chalmers Teknologkonsulter, Konsult

Elin Löfblad

Head of Distributed Energy, OX2
Stockholm

 

Jag hade turen att komma in i begynnelsen och vara en del av bolagsbildningen som inte bara namngav utan även byggde grunderna för det bolag som CTK är idag. Min tid på CTK fyllde inte bara det behov jag hade av att snabbare tillämpa teori i praktik och utmana mig själv utan gav mig även fantastiska vänner för livet. Lärdomarna, den personliga utvecklingen och inspirationen som jag fick under denna tid blev, och kanske fortfarande är, en viktig grundsten i min karriär.

Chalmers Teknologkonsulter, Konsult
Chalmers Teknologkonsulter, Stockholm

Richard Treffner

VD, Tempeludden
Stockholm

 

Första jobbet efter Chalmers var på Accenture. Anledningen till att det blev just Accenture var för att jag genom CTK haft kontakt med dem.

Att arbeta på CTK var det bästa jag gjorde under tiden på Chalmers. Det var roligt, men framförallt givande. Det var en fantastisk blandning av drivna människor, flera som jag fortfarande har kontakt med. Det var framförallt en skola i att driva och bygga bolag och oväntat många erfarenheter därifrån har jag haft nytta av i de bolag jag arbetat i senare och utvecklat. Många delar i den traditionella utbildningen är viktiga att ha med sig, men jag hade gärna bytt en del kurser mot mer tid på CTK.

Chalmers Teknologkonsulter, London

Jakob Mattsson

Software Developer, Rokos Capital Management
London

 

Att bara säga att man är självgående, säljande, hårt arbetande osv på en jobbintervju betyder inget. Att underbygga det med riktig erfarenhet och exempel från verkligheten är allt. CTK gav mig en grym plattform att hämta sådana erfarenheter och exempel ifrån. Helt klockrent för konkurrenskraften! Alla vänner, kontakter, roliga stunder och nyttiga lärdomar är en schysst bonus också.

Chalmers Teknologkonsulter, London
Chalmers Teknologkonsulter, Silicon Valley

Emanuel Ferm

Business Development, Palantir Technologies
Silicon Valley

 

Oavsett vilka personer jag mött i professionella sammanhang, entreprenörer, professorer eller chefer, så har CTK alltid tagit över diskussionen. Det är ett unikt koncept som få hört om tidigare, och som samtliga imponeras av. Jag kan personligen intyga att en så pass kvalificerad arbetserfarenhet som CTK erbjuder slår mycket stort internationellt sett, och de lärdomar jag fick från CTK har jag fortfarande stor användning för idag.

Chalmers Teknologkonsulter, Paris

Marcus Berget

Software Engineer, Apple Inc.
Paris

 

Jag arbetade på CTK 2010-2011. Det var en grym erfarenhet att prova på att jobba med olika projekt av olika typer. CTK tiden hjälpte mig både att få mer arbetserfarenhet på mitt CV, mer erfarenhet i att jobba i grupp, samt att lösa tekniska problem. Kan varmt rekommendera CTK!

Chalmers Teknologkonsulter, Paris
Chalmers Teknologkonsulter, Stockholm

Mona Khoshoi

VD & grundare, ZAN Company
Stockholm

 

Jag läste tre år på Industriell Ekonomi och arbetade två år på CTK, ett år som konsult och ett år som VD. Utan arbetet på CTK hade jag förmodligen inte hamnat på Spotify, åtminstone inte så tidigt i min karriär och i den position jag är i nu. På CTK lärde jag mig det mesta jag kan idag och fick ovärderliga kontakter, bland annat den chef som sedan anställde mig på Spotify. Jag vill rekommendera alla att ta chansen att arbeta på CTK för att få unik arbetslivserfarenhet innan examen, ett brett kontaktnät och vänner för livet.

Chalmers Teknologkonsulter, Paris

Carl Törneman

Construction Controller, H&M Hennes & Mauritz
Paris

 

Arbetet på CTK var en fantastisk tid under mina Chalmersstudier, där jag började som konsult och därefter arbetade både i ledningsgruppen och senare tog över VD rollen. De två sista åren satt jag i styrelsen och fortsatte utvecklingen av CTK på en strategisk nivå. För min del var just möjligheten att få jobba på alla nivåer av ett företag, med allt från direkt kundkontakt till projektledning och senare personalansvar som jag tar med mig mest i min nuvarande karriär. En otrolig chans som få andra arbetsplatser kan bidra med redan innan examen! Dessutom skapar du ett grymt kontaktnät och har väldigt kul på köpet. Tvekar du? Skicka in en ansökan idag!

Chalmers Teknologkonsulter, Paris
Chalmers Teknologkonsulter, Göteborg

Christoffer Mårtensson

Global Supply Chain Developer Manager, Volvo Bus Corporation
Göteborg

 

CTK öppnade möjligheter för mig att arbeta med det jag gör idag, hållbara transportlösningar. Efter 3,5 år på Chalmers ville jag utmana mig själv och och sätta färg på mitt CV. Jag började som konsult, men miljön med alla dess möjligheter fångade mig och jag insåg att jag ville arbeta på heltid med CTK. Jag fick chansen att driva organisationen som vice VD under ett år och bland annat vara med i ett världsompännande projekt på Volvo bussar. Min tid på CTK gav mig ett stort kontaktnätverk och vänner för livet men jag har också lärt mig oerhört mycket om mig själv. Jag tycker CTK är en fantastisk plattform som ger möjlighet till personlig utveckling och erfarenheter som gör att du skiljer dig ur mängden!

Sven Hultins Gatan 9D, 412 58 Göteborg   |    031 – 772 8332    |    info@ctk.se

Sven Hultins Gatan 9D, 412 58 Göteborg

031 – 772 8332    |  info@ctk.se