Intervju med Julia

Julia Englund arbetar sin sista termin som HR manager på Chalmers Teknologkonsulter. Nedan kan du läsa Julias tankar om jobbet och varför du borde söka till oss!

Det bästa med CTK är…

Människorna, att man fått möjligheten att testa sig fram, att få ta stort ansvar och stora roller redan under studierna.

Vad skulle du vilja säga till någon som funderar på att söka till CTK?
Sök sök sök! Det roligaste året jag haft under min studieperiod. Här är det tryggt, man kan göra misstag och lära sig av det. Här får man även mycket kontakt med arbetslivet vilket ger chans till att utveckla sig både professionellt och personligt.

Berätta om något som du kommer ta med dig från CTK!
Många saker! Hur man kan arbeta som en HR Manager i en organisation, hur man arbetar med personal, strategiskt arbete i ledningsgrupp, kultur och mycket mer! Jag tar med mig hur viktigt det är med ett öppet arbetsklimat, att lära genom att göra och framförallt att våga utmana sig själv för att kunna växa.

Vad är nästa steg för dig?
Nu ser jag fram emot att fokusera på plugget och till sommaren ta min examen. Sen nu parallellt blir det att söka jobb och hitta ett företag jag kan lära, växa i och där jag kan använda mina erfarenheter.

Intresserad av rollen som HR Manager? Läs mer på ctk.se/work