Intervju med Nadja

Hej! Jag heter Nadja Håkansson och arbetar som PR & Communication Manager på Chalmers Teknologkonsulter. Snart är det dags för mig att lämna över stafettpinnen och jag vill passa på att uppmuntra alla som vill arbeta med PR och kommunikation att söka! Nedan kan du läsa en kort intervju med mig och ta del av några av anledningarna till varför CTK erbjuder det perfekta extrajobbet!

 

Det bästa med CTK är…

Att få chansen att arbeta på riktigt med det man studerar redan under studietiden. Jag har lärt mig otroligt mycket som jag inte hade kunnat lära mig  i skolan och jag har fått en klarare idé om vad jag vill arbeta med i framtiden.

Vad skulle du vilja säga till någon som funderar på att söka till CTK?
Kort och gott: gör det! Du kommer utvecklas massor och du får friheten att testa på många olika uppgifter i en öppen miljö. Det perfekta extrajobbet!

Berätta om något som du kommer ta med dig från CTK!
Förutom allt jag lärt mig om det praktiska arbetet som PR och kommunikation innebär kommer jag ta med mig alla fina kollegor jag haft turen att lära känna. Det känns speciellt att få arbeta med människor med så många olika bakgrunder, kompetenser, utbildningar och intressen. Det vi alla har gemensamt är att vi vill lära oss så mycket som möjligt och det är otroligt inspirerande att se alla växa.

Vad är nästa steg för dig?
I vår lämnar jag Sverige för Nederländerna och en utbytestermin på HU University of Applied Sciences i Utrecht. Samtidigt som det känns sorgligt att lämna CTK är jag också riktigt spänd på att se vad framtiden har att ge!

Intresserad av rollen som PR Manager? Läs mer på ctk.se/work

 

Share your thoughts